Om mål X og veien dit

Noen tar dette kurset fordi de allerede er bloggere og vil forbedre seg innen «faget», andre gjør det fordi det er en del av et større studium. Det er ikke bare sort hvitt, og studiet kan åpne flere dører.

Jeg kan plasseres i kategori «en del av et større studium», og ønsker da å lære nettopp om digital formidling. Det innebærer litt historie, praksis og å se på hva andre har gjort/gjør. Det digitale sies å være fremtiden, ungdommen sies å være fremtiden, så hvorfor ikke sammenfatte disse to elementene?

Etter endt studieløp med en Bachelorgrad i sekken, nå med fokus på dette kurset, ønsker jeg å si at dette og dette har jeg lært, for så å kunne vise det i praksis. Jeg vil kunne si at «etter observasjon av medie X kan vi se at de gjør slik og slik da og da. Derfor skal vi gjøre det og det for å skille oss ut og tiltrekke flere.»

I forrige semester lærte vi hvordan vi skulle skrive forståelig. Det er på tide å ta det til et nytt nivå. Jeg ønsker å kunne skrive forståelig på digitale plattformer, og kanskje til og med være så heldig at jeg får bidra til en forandring. For å oppnå dette må jeg selv være målbevisst, jeg må sette standarder for meg selv, være disiplinert og interessert, i tillegg til å være oppdatert på det digitale – teknologisk og innholdsmessig. Med andre ord kan man si det slik Britney Spears sier i en av sangene sine: «You gotta work, bitch».

Terrorhandlingen mot det franske satiremagasinet Charlie Hebdo skapte overskrifter som spres i lysets hastighet på opptil flere digitale plattformer; ikke bare nettavisene. Folk fra land og strand viser sin støtte f.eks. ved å poste bilder som dette på sin profil på diverse sosiale medier.
Terrorhandlingen mot det franske satiremagasinet Charlie Hebdo skapte overskrifter som spres i lysets hastighet på opptil flere digitale plattformer; ikke bare nettavisene. Folk fra land og strand viser sin støtte f.eks. ved å poste bilder som dette på sin profil på diverse sosiale medier. (Foto: weheartit.com/westillriseagain)
Reklamer

Én tanke på “Om mål X og veien dit”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s