Argg, mate, we have found the X!

Jeg syns det er så merkelig hvordan tiden bare flyr av gårde! Samtidig syns jeg det er fascinerende hvordan folk reagerer på det; noen med angst og indre uro, andre med takknemlighet. Når det kommer til meg tror jeg at jeg er en god blanding, for det kommer an på hva jeg har fylt dagene med.

I starten av semesteret fikk vi i oppgave å skrive et innlegg og reflektere over hva vi ville få ut av dette kurset. For å avslutte sirkelen er vi så heldige at vi får se tilbake på innlegget, for så å gjøre opp status om faget har svart til forventningene og hvordan vi har erfart egen faglig progresjon.

Det jeg finner litt morsomt er at jeg skreiv at

Etter endt studieløp med en Bachelorgrad i sekken, nå med fokus på dette kurset, ønsker jeg å si at dette og dette har jeg lært, for så å kunne vise det i praksis. Jeg vil kunne si at «etter observasjon av medie X kan vi se at de gjør slik og slik da og da. Derfor skal vi gjøre det og det for å skille oss ut og tiltrekke flere.»

Humoren kommer først når jeg tenker tilbake på det første arbeidskravet vi fullførte, for så det andre. Det andre innebar, for oss som valgte nettopp den oppgaven, å følge fem bedrifter/organisasjoner som bruker diverse medier, sammenligne bruken av kanalene, og deretter ta kontakt med virksomhetene og spørre om de har en klar strategi. Ut ifra det skulle vi lage et notat med kulepunkter som andre bedrifter kunne ta utgangspunkt i om de ønsker å komme seg på sosiale medier. Når jeg nå ser tilbake på første innlegget og ser hva jeg ville kunne si… Vel… Let’s face it; jeg trengte ikke helt å bli ferdig med bacheloren min for å oppnå det. Jeg trenger kanskje å bli ferdig med studiet for å bruke det i den store, vide verden, men jeg kan allerede bruke det i min verden.

Jeg har videre opplevd at jeg har blitt mer strukturert! Hver uke har det vært nedsettelse med bloggoppgaver eller skole av noe slag, helst på torsdag eller fredager, for da har jeg for det meste hatt fri. Det har resultert i at jeg ikke trenger å ta et skippertak med blant annet bloggen, og jeg føler meg mer rolig og avbalansert. Hvem trenger yoga når man har arbeidsstruktur?

Alt i alt har dette vært opplevelse på godt og vondt, hvor frustrasjonen over veldig like refleksjonsoppgaver har steget i takt med antall blogginnlegg som skulle være publisert. Samtidig tror jeg dette har vært en måte å tvinge oss studentene til å være kreative og finne løsninger i de aller minste nyansene. Noen vil kalle det Fifty Shades of Grey, men siden det nærmer seg sommer og sol velger jeg å kalle det Fifty Shades of Lobster.

Om jeg ville gledet meg uhemmet til å gjennomføre dette kurset igjen? Tvilsomt. Men om jeg er glad for opplevelsen og lærdommen? Absolutt.

~ Peace out! ~

Jeg følte det var på sin plass å avslutte med et bilde hvor jeg leker apekatt; man er og klarer det man vil være og vil klare.
Jeg følte det var på sin plass å avslutte med et bilde hvor jeg leker apekatt; man er og klarer det man vil være og vil klare. (Foto: Privat)
Reklamer

2 kommentarer om “Argg, mate, we have found the X!”

  1. Kjære søte Linn, vi nærmer oss slutten for semesteret, og som en av de som gleder seg til sommer så sitter jeg med en indre ro, selv om det kommer til å bli noe skippertak på meg i andre fag (Jeg har en tendens til å gi litt F*** egentlig, noe som jeg skulle ønske jeg kunne endre på over natta…) Jeg har akkurat publisert siste blogg innlegg selv, og er strålende fornøyd med å slippe å skrive blogg mer, for oppgavene har vært svært like og frustrerende, og foreleserne (de 100 vi har hatt dette semesteret i KOM109) har vært noe rotete med tanke på struktur og innhold. Men alt i alt vil jeg si meg særdeles fornøyd med faget, gruppearbeid og forelesninger.

    apekattbildet er absolutt lov forresten, sånn helt på slutten 😉

    Liker

  2. Først og fremst skal du få masse KREDS for bloggen din, Linn! I jakten på medelevers blogger jeg kan kommentere på, må jeg innrømme at synet som har møtt meg har skuffet litt. Bloggen din er én av få jeg har kunne regne med at er oppdatert, og som følge er du vel også én av få som slipper å sitte med tidenes skippertak dagen før innlevering! Det at du har holdt deg såpass «up to date» viser at du er dedikert og genuint opptatt av skolen og ikke minst KOM109, og det tror jeg du kommer langt med videre!

    Jeg er helt enig med deg at reisen fra første innlegg til nå har vært en blanding av godt og vondt. Godt når man klarer å sette seg ned og komme i gang, vondt når man helst vil gjøre andre ting framfor å tilbringe solskinnsdager inne på lesesalen. Men nå som vi har kommet i land er jeg stolt av å si at bloggen er ferdig og klar til levering, og det håper jeg du er og! Ta deg gjerne en titt på dine medelevers blogger for et realt selvtillitsboost, for du skal vite at du ligger LANGT foran mange andre 🙂 Synd for dem, bra for oss. Konsekvensene av etterpåklokskap lenge lenge?

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s